• Persoonlijke aandacht & deskundig advies
  • Privé shoppen mogelijk
  • Spaar bij elke aankoop voor Vrouw-tegoed
  • Tweede Prijs Best Customer Experience Award 2020

Werken bij

Vacature verkoopstylist (uren in overleg)

Wie zijn wij?
Wij zijn VROUW. Een damesmodezaak waar je in een fijne omgeving geïnspireerd wordt door de mooiste merken en collecties. In alles wat wij doen staat een blije klant voorop. Wij gooien onze creativiteit in de strijd om onze klanten uit te dagen met die nieuwe outfit, waarvan wij weten dat die perfect staat. Wij zullen nooit kleding verkopen waarin de klant zich zichtbaar niet lekker voelt. Eerlijkheid staat bij ons heel hoog in het vaandel. We zijn altijd druk bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën. De laatste ontwikkeling is de verhuizing naar ons nieuwe pand, die voor september ’22 gepland staat. Een nieuwe plek, vol mogelijkheden…….

Wie ben jij?

Jij hebt verkoopervaring in de modebranche
Je bent goed in adviseren en inspireren
Je bent flexibel
Je hebt gevoel voor mode en houdt van mooie kleding
Je bent een echte teamspeler

Wij streven naar een team dat er elke dag voor zorgt dat de klant de allerbeste shopervaring bij ons beleeft. Pas jij in dat team?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Wat bieden wij?
We bieden jou een toffe baan in een gezellig en hecht team, in een werkomgeving waar jij tijdens elke werkdag geïnspireerd raakt door onze leuke klanten en fijne collega’s. Geen enkele dag is hetzelfde.
Omdat we met een klein team werken is in overleg heel veel mogelijk.

Hebben we jou interesse gewekt? LEUK!

Stuur een appje naar 06-57694950 dat je interesse hebt of stuur een mail met daarin je sollicitatie en eventueel je CV naar administratie@vrouwhorst.nl

Wie weet tot snel….

Help jij ons om een nieuwe collega te vinden?
Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Tip deze persoon en maak kans op € 200,- shoptegoed.

Komt de persoon die jij genoemd hebt, ons team daadwerkelijk versterken en noemt zij jouw naam tijdens de sollicitatie, dan ontvang jij € 200,- shoptegoed van VROUW.